Baltas tinginys(2)

„Tauragės kurjerio“ inform. | info@kurjeris.lt

2015-05-10 09:54
Raimondos Alysienės nuotrauka

Raimondos Alysienės nuotrauka

Reikės:

600 g „Selgos“ (arba kitokių) sausainių,

1 indelio sutirštinto kondensuoto pieno,

200 g sviesto,

100 g baltojo šokolado,

100 g džiovintų spanguolių.

Gaminimas:

Sausainius sulaužykite, suberkite į indą. Spanguoles užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite kelias minutes, išpilkite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų vanduo. Kondensuotą pieną, sviestą ir baltąjį šokoladą maišydami ištirpinkite puode. Kai ištirps, dar pakaitinkite 3–5 min., supilkite ant sausainių, suberkite spanguoles ir gerai išmaišykite. Skardą išklokite maistine plėvele, sukrėskite sausainių masę ir paskirstę gerai suspauskite šaukštu, užklokite maistine plėvele ir dar paspauskite, kad neliktų tarpų. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Skaityti komentarus (2) Spausdinti  |   Siųsti

Panašūs straipsniai

Jūsų komentaras