Fantastiški morkų ir obuolių blyneliai(0)

„Tauragės kurjerio“ inform. | info@kurjeris.lt

2015-10-31 15:35

Birutės Slavinskienės nuotrauka

Saldūs, minkšti, purūs, gražios oranžinės spalvos, o svarbiausia – sveikesni už įprastus blynus. Jei dar nebandėte tokių išsikepti – nebegaiškite!

Blyneliams reikės:

poros morkų ir tiek pat obuolių,

maždaug stiklinės (ar mažiau) kvietinių miltų,

3 kiaušinių,

stiklinės pieno,

poros šaukštų cukraus,

žiupsnelio druskos,

šlakelio aliejaus kepimui 

Kiaušinius išplakame su cukrumi ir druska, po truputį pilame pieną ir beriame miltus.

Morkas ir obuolius sutarkavę smulkia tarka (jei spaudėte sultis ir liko tirščių, galite panaudoti juos), sudedame į tešlą ir išmaišome.

Įkaitiname keptuvę, pilame aliejaus ir kepame blynus.

Patiekti juos galima su mėgstama uogiene ar sirupu, nors skanūs ir vieni.

Skaityti komentarus (0) Spausdinti  |   Siųsti

Panašūs straipsniai

Jūsų komentaras