Jautienos suktinukai(0)

„Tauragės kurjerio“ inform. | info@kurjeris.lt

2015-09-05 08:11
Raimondos Alysienės nuotrauka

Raimondos Alysienės nuotrauka

Reikės: 

 600 g jautienos filė, 100 g brokolių, 1 svogūno, 1 paprikos, 0,5 žiedinio kopūsto galvos, 6–8 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų, petražolių

Gaminimas

Jautienos filė supjaustome griežinėliais, maždaug po 150 g ir išmušame, pabarstome druska, pipirais, galima berti ir aštresnių. Papriką supjaustome juostelėmis, brokolius, žiedinį kopūstą išskaidome žiedynais. Didesnius žiedynus galima perpjauti. Į įkaitusią keptuvę įpilame 3–4 šaukštus aliejaus ir kelias minutes troškiname žiedinius kopūstus, beriame paprikas ir brokolius ir patroškiname, kol daržovės suminkštėja. Ant jautienos griežinėlių dedame patroškintų daržovių, susukame ir persmeigiame mediniais smeigtukais. Sudedame į kepimo skardą, įpilame 3–4 šaukštus aliejaus ir kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20–25 min. Iškepusius jautienos suktinukus aplaistome skardoje atsiradusiu sultiniu. Skanu su bulvių koše.

Skaityti komentarus (0) Spausdinti  |   Siųsti

Panašūs straipsniai

Jūsų komentaras