Kriaušių salotos (0)

„Tauragės kurjerio“ inform. | info@kurjeris.lt

2014-11-17 10:56
Raimondos Alysienės nuotrauka

Raimondos Alysienės nuotrauka

Reikės: 

200 g špinatų, 2–3 kriaušių, 100 g mėlynojo pelėsio sūrio, 200 g riešutų mišinio, 2 šaukštų medaus, 50 ml vandens, 5 šaukštų alyvuogių aliejaus, pusės citrinos sulčių.

Gaminimas:

Kriaušes supjaustyti skiltelėmis ir apšlakstyti citrinų sultimis. Riešutus suberti į įkaitusią keptuvę, paskrudinti 3–5 min., įpilti medaus ir vandens, kaitinti maišant 6–8 min., tada paskleisti ant kepimo popieriaus, atskirti vieną nuo kito ir palikti atvėsti. Į dubenį dėti špinatus, didesnius lapus suplėšyti, suberti kriaušes, gabalėliais sulaužytą sūrį ir karamelizuotus riešutus, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, atsargiai išmaišyti. Skanaus!

Skaityti komentarus (0) Spausdinti  |   Siųsti

Panašūs straipsniai

Jūsų komentaras