Pyragas su persikais(0)

„Tauragės kurjerio“ inform. | info@kurjeris.lt

2015-09-11 15:27
Raimondos Alysienės nuotrauka

Raimondos Alysienės nuotrauka

Pyrago pagrindui reikės:

300 g miltų, 100 g sviesto, 2–3 šaukštų grietinės, šaukštelio kepimo miltelių, žiupsnelio druskos

Įdarui:

4 kiaušinių, 300 g grietinės, 2–3 šaukštų cukraus, 100 g aguonų, vanilinio cukraus, žiupsnelio miltų, indelio konservuotų persikų (gali būti ir kiti konservuoti ar šviežūs vaisiai)

Į miltus supilti kepimo miltelius, druską (jei mėgstate labai saldžiai, įdėkite ir cukraus), išmaišyti, supilti ištirpintą sviestą, sukrėsti grietinę. Išminkyti tešlą ir išklojus ja kepimo indą trumpam įdėti į šaldytuvą.

Įdarui kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti grietinę, aguonas, miltus ir gerai išmaišyti.

Iš šaldytuvo išėmus indą su pyrago pagrindu išdėlioti persikų puseles ir supilti įdarą.

Kepti 35–40 min. iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

Skaityti komentarus (0) Spausdinti  |   Siųsti

Panašūs straipsniai

Jūsų komentaras