Šalta agurkų sriuba(0)

2014-07-27 09:09
Raimondos Alysienės nuotrauka

Reikės:

400 g kefyro,

2 didelių agurkų, 

gabalėlio šviežio arba 0,5 šaukštelio malto imbiero,

saujelės svogūnų laiškų,

ryšulėlio krapų,

2–3 skiltelių česnako,

maltų baltųjų pipirų, druskos pagal skonį.

 

Gaminimas:

agurkus nulupkite ir supjaustykite plonais šiaudeliais. Apibarstykite druska ir palikite pastovėti. Nuplautus ir nusausintus krapus bei svogūnų laiškus susmulkinkite, česnaką nulupkite ir sutraiškykite. Į gilų dubenį supilkite kefyrą, pagal skonį įberkite maltų baltųjų pipirų. Imbierą sumaišykite su agurkais, krapais, svogūnų laiškais bei trintais česnakais. Gautą masę sukrėskite į kefyrą ir išmaišykite. Paruoštą sriubą apie valandą palaikykite šaldytuve. Patiekite su karštomis bulvėmis.

Skaityti komentarus (0) Spausdinti  |   Siųsti

Panašūs straipsniai

Jūsų komentaras