Troškintas karosas(1)

2014-12-25 00:49
Raimondos Alysienės nuotrauka

Raimondos Alysienės nuotrauka

Reikės:

2 nedidelių karosų,

žuvies prieskonių,

druskos,

2 šaukštų miltų,

2 šaukštų citrinos sulčių,

alyvuogių aliejaus apkepti,

2 morkų,

2 svogūnų,

3 šaukštų pomidorų padažo.

Gaminimas:

Išvalytus karosus supjaustome stambesniais gabalėliais, pabarstome prieskoniais, druska, apšlakstome citrinos sultimis, išmaišome ir paliekame valandai pasimarinuoti. Žuvies gabaliukus apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame alyvuogių aliejuje po 2–3 min. iš abiejų pusių. Morkas supjaustome šiaudeliais, svogūnus – pusžiedžiais ir keptuvėje pakepiname kelias minutes, supilame pomidorų padažą. Paketintą žuvį sudedame į puodą, supilame daržoves, įpilame 3–4 šaukštus vandens ir troškiname apie 30 minučių. Skanaus!

Skaityti komentarus (1) Spausdinti  |   Siųsti

Panašūs straipsniai

Jūsų komentaras