Burnoje tirpstančios sūrio spurgos

Dalintis:

Reikės:pakelio tarkuoto „Džiugo“ sūrio,125 g (gabalėlio) mocarela sūrio,pakelio varškės,keleto šaukštų lydyto sūrio,muskato riešuto,2 kiaušinių,100 g džiūvėsėlių,krapų,svogūnų laiškų,žiupsnio Viduržemio jūros žolelių mišinio
Galima įdėti smulkinto rūkyto kumpio ar dešros, čili ar jelapeno pipiriukų, pelėsinio sūrioParuošimas:Sumaišome visus sūrius, varškę, smulkintus žalumynus. Įtarkuojame truputėlį muskato riešuto, įberiame žiupsnį prieskonių. Iš sūrio masės šlapiais pirštais suformuojame nedidelius rutuliukus, juos mirkome į kiaušinio plakinį ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kad spurgytės išlaikytų formą, šį veiksmą patartina atlikti du kartus. Sūrio spurgas kepame įkaitintame aliejuje. Tol, kol apskrus. Išėmę nuvarviname riebalų perteklių ant popieriaus. Galima skanauti su majonezo, česnako ir pomidorų tyrės padažu.

Žymos:
Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Palikite komentarą