Savaitgalio receptas: minkštutėliai obuoliniai pyragėliai

Dalintis:

Soduose bumbsi obuoliai, pats metas iškepti iš jų ką nors skanaus. Puikus sprendimas – paprasti paruošti, minkšti, purūs ir labai skanūs pyragėliai. Jie pasiseks net ir neįgudusiai šeimininkei: nereikia nei kočioti, nei formuoti, tik išmaišyti tešlą, krėsti ant kepimo skardos ir į orkaitę!
Reikės: 600 g obuolių,250 g miltų,100–120 g cukraus,125 ml aliejaus,2 kiaušinių,2 šaukštų grietinės,2 šaukštelių kepimo miltelių,1 šaukštelio vanilinio cukraus,citrinos sulčių, žiupsnelio druskos, cukraus pudros pabarstymuiObuolius supjaustyti mažais kubeliais, apšlakstyti citrinų sultimis. Dubenėlyje išplakti kiaušinius su cukrumi, vanilinu, druska, grietine ir aliejumi. Suberti miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišyti. Galiausiai sudėti obuolius ir, dar kartą viską išmaišius, po šaukštą šią masę krėsti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.Kepti iki 175 C įkaitintoje orkaitėje apie 15–20 min.

Žymos:
Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Palikite komentarą