fbpx

Aštrus pagardas mėsai

Dalintis:

Kai pabosta tradiciniai padažai, pats laikas išbandyti naują, nesudėtingą receptą. Šis pagardas tiks prie mėsos patiekalų ir net mėsos marinavimui.

Jums reikės:

2 žaliųjų paprikų,
3 čili pipirų,
1 baltojo svogūno,
2 galvučių česnako,
100 gramų gražgarstės (rukola),
2-3 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų obuoliu acto,
1 arbatinio šaukštelio cukraus,
1 arbatinio šaukštelio druskos.

Visas daržoves nuplauname ir nusausiname. Išvalome papriką išimdami sėklas, pasmulkiname. Čili pipirus perpjauname pusiau, sėklas paliekame. Nulupame česnakus ir svogūną. Visas daržoves sudedame į smulkintuvą. Sutrintą masę sukrečiame į iškaitintus stiklainius.

Pagardą laikome šaldytuve ar vėsioje patalpoje.

Skanaus.

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Palikite komentarą