fbpx

Energinis batonėlis, apsimetęs tortu

Dalintis:

Pagrindui reikės: 3 puodelių pūstų ryžių arba pūstų kviečių, 2 puodeliai avižų dribsnių, 20 datulių (jei naudosite saldžius pūstus ryžius ar kviečius, datulių dėkite mažiau), 3 bananų, 5 šaukštų tirpinto kokosų aliejaus.
Pertepimui: 100 g juodojo šokolado, 20 g sviesto.Papuošimui: uogos, vaisiai, riešutai.Recepto autorė naudojo 150 g aviečių ir saują ožekšnio (goji) uogų.Datules, aliejų ir bananus sutrinti iki vientisos masės. Gautą masę gerai sumaišyti su avižomis ir pūstais ryžiais arba kviečiais. Sudėti į formą ir išlyginti paviršių. Ištirpinti sviestą su šokoladu ir aptepti viršų. Apibarstyti uogomis, vaisiais, riešutais. Padėti į šaldytuvą, palaikyti per naktį. Išėmus supjaustyti, palaikyti 10 minučių kambario temperatūroje, ir jau galima skanauti.Už receptą ir nuotraukas dėkojame Eglei Kurtkutei. 

Žymos:
Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Palikite komentarą