fbpx

Grybų, cukinijos ir ožkos sūrio tarta

Dalintis:

Jei tingisi ilgai ir sudėtingai gaminti, puiki išeitis – tarta. O jei dar likučių šaldytuve yra, geriau ir nesugalvosi.

Tešlai reikės:

Grybų, cukinijos ir ožkos sūrio tarta


150 g miltų,
1 kiaušinio,
0,5 šaukštelio druskos,
1 šaukštelio cukraus,
100 g šalto sviesto,
40 g šalto vandens.

Įdarui:
1 nedidelės cukinijos,
100 g ožkos sūrio,
100 g grybų (tinka kokius turite),
šiek tiek mėgstamų prieskonių.

Miltus sumaišome su cukrumi ir druska. Dedame šaltą gabaliukais supjaustytą sviestą ir suformuojame trupinius. Į trupinių masę įmušame kiaušinį, pilame labai šaltą vandenį ir greitai užminkome tešlą (stengiamės kuo greičiau). Dedame tešlą į šaldytuvą 1 valandai.

Grybų, cukinijos ir ožkos sūrio tarta

Tešlą iškočiojame, barstome ožkos sūrį, sudedame juostelėmis supjaustytą cukiniją, grybus. Užlankstome kraštus, pabarstome prieskoniais.

Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 30–35 min.

Grybų, cukinijos ir ožkos sūrio tarta

Įdarą galite bandyti keisti pagal savo šaldytuvo turinį.

Skanaus!

Daugiau receptų FB Skanaus maisto pasaulis.

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Palikite komentarą