fbpx

Migdoliniai sausainiai

Dalintis:

Šie sausainiukai tiks tiems, kas negali valgyti ar nemėgsta kvietinių miltų, o pasmaližiauti nori. Receptu dalijasi Snieguolė Fetingienė.

Reikės:
200 g migdolų miltų,
200 g cukraus,
2 kiaušinių,
citrinos žievelės.

Miltus, cukrų, nutarkuotą citrinos žievelę sumaišyti, įmušti kiaušinių trynius, išmaišyti. Sukrėsti išplaktus kiaušinių baltymus, atsargiai permaišyti.

Formuoti graikinio riešuto dydžio rutuliukus, suploti, dėti į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą skardą. Į sausainio vidurį įspausti migdolą.

Kepti iki 180 temperatūros įkaitintoje orkaitėje 15–20 min.

Migdoliniai sausainiai

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Palikite komentarą