fbpx

Mocarelos ir parmezano spurgytės – stebėsitės, kodėl negaminote jų anksčiau

Dalintis:

Yra tokių patiekalų, dėl kurių norisi pamiršti visas dietas. Šios sūrio spurgytės – būtent tokios ir yra. Ir nors šis skanumynas ne pats didžiausias gėris sveikatai, kartais tiesiog nuodėmė neleisti sau jų paragauti.

Reikės:
100 g miltų,
1 kiaušinio,
3 šaukštų smulkinto parmezano,
500 g mocarelos,
½ šaukštelio raudonėlio,
3 šaukštų maltų džiūvėsėlių,
aliejaus kepimui.

Giliame dubenyje sumaišome smulkiai sutarkuotą parmezaną, mocarelą ir kiaušinį. Beriame miltus ir raudonėlį. Užmaišome gana standžią tešlą.

Formuojame nedidelius rutuliukus ir apvoliojame juos džiūvėsėliuose.

Storasieniame puode gerai įkaitiname aliejų, apkepame spurgas iš visų pusių. Iškepusios spurgytės bus su traškia plutele, o įdaras minkštas.

Skanaus!

Daugiau receptų FB Skanūs receptai

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Palikite komentarą