Savaitgalio receptas: cukinijų apkepas

Dalintis:

Tęsiame cukinijų temą. Juk rugpjūtis – pats šių sveikų daržovių klestėjimo metas. Šis apkepas ne tik sveikas, bet ir labai gardus. Iškepto jo neliko vos per 10 minučių. 
Reikės:1 didesnės ar kelių mažesnių cukinijų,5 kiaušinių,poro,svogūno,petražolių,10 šaukštų aliejaus,10 šaukštų miltų,druskos pagal skonį.Cukinijas sutarkuoti stambia tarka, įpjaustyti porą, svogūną, petražolių, druskos, įmušti 5 trynius, supilti aliejų, gerai išmaišius suberti miltus. Vėl išmaišyti.Išplakti likusius kiaušinių baltymus ir versti į cukinijų masę.Kepti orkaitėje apie 40 minučių.Iškepusį apkepą galite pagardinti grietine.Skanaus!Už receptą dėkojame  Jurgai Janeliūnienei. 

Žymos:
Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Palikite komentarą