Savaitgalio receptas – morkų pyragas

Dalintis:

Svarbiausia kepant šį pyragą yra morkos – kuo jos sultingesnės, tuo pyragas bus skanesnis. Skarda, kurioje kepsite, neturėtų būti mažesnė nei 30×30 cm, kad pyragas nebūtų labai storas. 
Reikės:3 didelių morkų3/4 stiklinės aliejaus3 kiaušinių2 stiklinių miltųstiklinės cukraus2 šaukštelių kepimo miltelių Gaminimas:morkas sutarkuokite smulkia tarka. Įmuškite kiaušinius, įpilkite aliejaus ir labai gerai išplakite elektriniu plakikliu. Miltus sumaišykite su cukrumi ir kepimo milteliais. Supilkite morkų masę ir gerai išmaišykite. Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45–50 minučių. Pyragą iš orkaitės išimkite jau atvėsusį. Gardaus!

Žymos:
Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Palikite komentarą