fbpx

Senieji gerieji kibinai

Dalintis:

Kibinų esate ragavę turbūt visi. Tačiau kiekviena šeimininkė turi savą receptą – pagal šį kepti kibinai tikrai labai skanūs. Pabandykite!

Reikės:
450 g miltų,
200 g sviesto,
100 g grietinės,
3 kiaušinių,
druskos,
500 g maltos arba kapotos mėsos (geriau riebesnės),
mėgiamų žolelių,
česnako,
pipirų,
200 ml vandens.

Į miltus sutarkuojame šaltą sviestą, sukrečiame grietinę, įmušame kiaušinius. Beriame druskos, užminkome tešlą ir paliekame bent valandai šaldytuve.

Mėsą pagardiname druska, česnaku, pipirais, žolelėmis ir paliekame pasimarinuoti.

Kibinai

Prieš lipdydami kibinus, į mėsą įpilame vandens, kad įdaras būtų sultingas.

Kibinus dedame į skardą ant kepimo popieriaus ir aptepame kiaušinio plakiniu.

Kepame iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių arba kol gražiai pagels.

Skanaus!

Daugiau receptų FB Virtuvės princesė

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Palikite komentarą