Avinžirnių karis

Dalintis:

Šį patiekalą rekomenduoja vienas sporto treneris – įsibėgėjant pavasariui puikiai tiks sportuojantiems ir ne tik.

Reikės:
200 g konservuotų pomidorų (pusės skardinės),
120 g konservuotų avinžirnių (galima ir virti patiems),
100 g kokosų pieno,
100 g špinatų (nebūtina),
ryžių (tiek, kiek norėsite šalia kario),
svogūno (galima ir be jo),
1 šaukštelio kario,
trupučio malto imbiero,
1 šaukštelio saldžiosios paprikos, galima įberti ir žiupsnelį čili,
kalendros lapelių,
griežinėlio žaliosios arba geltonosios citrinos.

Šį patiekalą pagaminsite per 15 minučių.

Jei dėsite svogūno, gaminti pradėkite nuo jo – pakepinkite. Ant svogūnų į keptuvę pilkite konservuotus pomidorus. Tuo pat metu užkaiskite virti ryžius.

Į pašilusius pomidorus supilkite visa kita – avinžirnius, kokosų pieną, suberkite prieskonius. Kaitinkite viską tol, kol išvirs ryžiai.

Apibarstykite kalendra, užspauskite citrinos sulčių.

Kas negali be mėsos, šį patiekalą gali gaminti su vištiena – puikiai tiks.

Skanaus!

Daugiau receptų FB Virtuvės princesė

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Rekomenduojami video:

Palikite komentarą