Šį patiekalą rekomenduoja vienas sporto treneris – įsibėgėjant pavasariui puikiai tiks sportuojantiems ir ne tik.
Reikės:
200 g konservuotų pomidorų (pusės skardinės),
120 g konservuotų avinžirnių (galima ir virti patiems),
100 g kokosų pieno,
100 g špinatų (nebūtina),
ryžių (tiek, kiek norėsite šalia kario),
svogūno (galima ir be jo),
1 šaukštelio kario,
trupučio malto imbiero,
1 šaukštelio saldžiosios paprikos, galima įberti ir žiupsnelį čili,
kalendros lapelių,
griežinėlio žaliosios arba geltonosios citrinos.
Šį patiekalą pagaminsite per 15 minučių.
Jei dėsite svogūno, gaminti pradėkite nuo jo – pakepinkite. Ant svogūnų į keptuvę pilkite konservuotus pomidorus. Tuo pat metu užkaiskite virti ryžius.
Į pašilusius pomidorus supilkite visa kita – avinžirnius, kokosų pieną, suberkite prieskonius. Kaitinkite viską tol, kol išvirs ryžiai.
Apibarstykite kalendra, užspauskite citrinos sulčių.
Kas negali be mėsos, šį patiekalą gali gaminti su vištiena – puikiai tiks.
Skanaus!
Daugiau receptų FB Virtuvės princesė