Kiaulienos nugarinė įdaryta su špinatais ir mocarela sūriu. Kepsnys patiekiamas su bulvių koše, keptomis voveraitėmis ir šviežiomis daržovėmis.Gaminimo būdas:
kiaulienos nugarinė lengvai pamušama, įdaroma su špinatais ir „Mozzaarela“ sūrio gabaliukais, patepama aliejumi ir 7 minutes kepama ant grotelių. Po to 10 minučių kepama orkaitėje. Voveraičių padažas gaminamas pakepant svogūnus keptuvėje, po to pilama grietinėlė, kepant sumaišoma. Prieskonių dedame pagal savo skonį. Į lėkštę įdedame šviežių daržovių – agurkų, pomidorų, salotų lapų. Gero apetito!Prie kepsnio labai tiks taurė raudono vyno.Jei patiems kepsnys nepavyks – kviečiame patiekalo paskanauti kavinėje „Arfa“.
Žymos: