Greitas morkų pyragas

Dalintis:

Patikėkite, šitas pyragas tiesiog ištirpsta akyse – vos iškepi, tuoj nelieka ir turi kepti vėl.

Reikės:

200 g morkų,
300 g bananų,
120 g varškės (labai tinka kreminė),
200 g natūralaus jogurto,
100 g avižinių dribsnių,
2 kiaušinių,
60 g smulkintų riešutų mišinio,
5 g baltojo gysločio luobelių,
2 g lydyto sviesto.

Bananus gerai sutriname šakute (rinkitės gerai prinokusius arba net pernokusius). Morkas sutarkuojame smulkia tarka. Maišome su varške, jogurtu, dribsniais, kiaušiniais, 40 g smulkintų riešutų, luobelėmis. Viską labai gerai išmaišome. Paliekame pabrinkti 10 minučių. Per tą laiką kepimo indą patepame lydytu sviestu (jei neturite, galite naudoti ir įprastą) ir pilame tešlą. Ant viršaus užbarstome likusius riešutus.

Kepame orkaitėje 160 laipsnių temperatūroje apie 60 minučių. Leidžiame atvėsti. Tiekiame su jogurtu ir braškėmis.

Skanaus!

Už receptą dėkojame Šarūnei S.

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Rekomenduojami video:

Komentarų skiltis išjungta.