Grikių ir varškės kotletukai

Dalintis:

Kad jau gavėnia prasidėjo, nuo mėsos patiekalų bus sveikiau susilaikyti. Viktorija Vaičekauskytė rekomenduoja tiesiog „kosminio“ skonio kotletukus. Dėkojame už receptą.

Reikės:

200 g varškės,
200 g grikių,
1 kiaušinio,
1 skiltelės česnako,
5 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio,
3 šaukštų miltų,
ryšelio mėgstamų žalumynų (labai tinka krapai ir svogūnų laiškai),
prieskonių: druskos, pipirų, raudonosios paprikos miltelių, žolelių mišinio
alyvuogių aliejaus.

Išverdame grikius. Išvirusius ir kiek atvėsusius sumaišome su varške. Sudedame

likusius ingredientus (kuriuos reikia, susmulkiname). Formuojame kotletukus, gerai suspausdami, kad būtų tvirti. Kepame ant vidutinės ugnies alyvuogių aliejuje, kai apskrunda, apverčiame.

Skanaus!

Daugiau Viktorijos receptų:

https://www.instagram.com/takemetosainttropez/

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Rekomenduojami video:

Palikite komentarą