Keptas upėtakis

Dalintis:

Reikės: upėtakio, druskos, pipirų, valg. šaukšto raudonėlio, 1,5 arbat. šaukštelio smulkiai supjaustytų petražolių, 2 valg. šaukštų krapų, 3 valg. šaukštų aliejaus, skiltelės česnako, valg. šaukšto citrinos žievelių.
Paruošimas: Upėtakį nuplauti, nusausinti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Visus prieskonius sudėti į dubenėlį ir sumaišyti. Aliuminio folijos lakštus patepti aliejumi ir dėti žuvį. Prieskonius padalyti į dvi dalis. Vieną dalį sudėti į žuvies vidų, o kitą paskleisti ant viršaus. Aliuminio folijos kraštus užlenkti ir kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 25 minutes. Skanaus!

Žymos:
Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Rekomenduojami video:

Komentarų skiltis išjungta.