Ir skanu, ir gražu. Vyniotinis labai sultingas. Jei labiau mėgstate kiaulieną, šiam patiekalui puikiai tiks ir ji.
Omletui reikės:
5 kiaušinių,
250 g majonezo,
350 g tarkuoto fermentinio sūrio,
šviežių krapų.
Vištienos įdarui:
500 g maltos vištos krūtinėlės,
1 svogūno,
1 kiaušinio,
6 pievagrybių,
¼ raudonosios paprikos (kas mėgsta, galima ir daugiau),
vištienos prieskonių, druskos.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Kepimo popieriumi išklokite standartinę orkaitės kepimo skardą.
Dubenyje išplakite kiaušinius, įdėkite majonezą, suberkite tarkuotą sūrį, pjaustytus krapus ir gerai išmaišykite. Gautą masę paskleiskite ant kepimo popieriaus plonu sluoksniu, tolygiai per visą skardą. Kepkite 20 minučių.
Kol omletas kepa, paruoškite įdarą. Maltą vištieną sumaišykite su prieskoniais, smulkiai pjaustytu svogūnu, smulkintais pievagrybiais, smulkinta paprika ir kiaušiniu. Paruoštą vištienos įdarą tolygiai paskleiskite ant iškepusio omleto. Susukite vyniotinį.
Vyniotinį dėkite atgal į įkaitintą orkaitę ir kepkite dar 40 minučių.
Pjaustykite riekelėmis ir patiekite su mėgstamais garnyrais, pavyzdžiui, šviežių daržovių salotomis, bet skanu ir vienas.
Skanaus!
Už receptą dėkojame Nijolei S.
Komentarų: 1
Tai kas liks istu kiausiniu kurie bus ydeti 20min kepimo,po to dar su mėsa 40mi