Lašiša su cukinijų blyneliais ir garstyčių padažu

Dalintis:

Po tokių pietų tikrai nesijausite apsunkę, o jau skonis… Pagaminti paprasta ir greita.

2 porcijoms reikės:

Lašiša su cukinijų blyneliais ir garstyčių padažu

300–400 g lašišos filė,
po 0,5 šaukštelio druskos, pipirų, cukraus,
1 šaukšto aliejaus.

Blyneliams:

1 vidutinio dydžio cukinijos (~400 g),
2 kiaušinių,
2 šaukštų miltų,
1 šaukšto grietinės.

Padažui:

100 g grietinėlės,
1 šaukštelio garstyčių su grūdeliais,
1 šaukštelio majonezo,
druskos,
pipirų.

Lašišos gabaliukus pamarinuojame ir palaikome apie 15 min.

Blyneliams sutarkuojame cukiniją, pabarstome druska ir palaikome 5 min., po to nuspaudžiame susidariusias sultis.

Iš kiaušinių, grietinės, miltų užmaišome tešlą, sukrečiame cukiniją ir gerai permaišome. Iškepame blynelius ant silpnos ugnies, kol gražiai apskrunda ir vidus iškepa.

Padažui grietinėlę pilame į puodą, dedame garstyčias ir majonezą, beriame druską ir pipirus. Lengvai pakaitiname.

Iškepame lašišą ir viską dedame į lėkštę.

Skanaus!

Daugiau receptų FB Skanaus maisto pasaulis.

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Rekomenduojami video:

Palikite komentarą