Nekeptas sausainių ir maskarponės pyragas

Dalintis:

Keturi šio pyrago privalumai – paruošti užtruksite vos 10 minučių, nekainuoja daug, nereikia kepti ir labai skanus! Na, tik teks palūkėti, kol pyragas sustings.

Reikės:

4 pakelių karamelinių sausainių (recepto autorė naudojo „Selga“),
300 g maskarponės,
2 indelių karamelizuoto sutirštinto pieno,
2 pakelių sūrio „Philadelphia“,
puodelio stiprios kavos.

Sūrius suplakame su karamelizuotu sutirštintu pienu. Sausainius mirkome kavoje ir dėliojame formoje: tepame kremo, vėl sausainių ir taip sluoksniuojame. Dedame į šaldytuvą ir maždaug po 4 valandų galima skanauti.

Puošiame šokoladinėmis šukėmis: pienišką šokoladą išlydome, pilame ant sviestinio popieriaus lakšto, dedame ant viršaus antrą popieriaus lakštą, ranka išstumdome, kad sluoksnis būtų plonas, susukame į ritinį, dedame į šaldytuvą, kol sustings. Išėmę iš šaldytuvo greitu judesiu išsukame ritinį ir lipdome šukes kaip tik patinka.

Skanaus!

Už receptą dėkojame Brigitai Uksei

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Rekomenduojami video:

Palikite komentarą