Nors ir ne visai tikros, bet pažadame – apsilaižysite pirštukus. Ingredientai nurodyti 3 porcijoms.
Reikės:
250 g romaninės (gūžinės) salotos,
2 pomidorų,
1 oranžinės paprikos,
100 g ridikėlių,
140 g agurkų,
70 g raudonojo svogūno,
pluoštelio krapų,
150 g konservuotų avinžirnių,
300 g keptos vištienos šlaunelių mėsos,
150 g natūralaus jogurto
1 šaukštelio garstyčių,
česnako,
druskos,
citrinos sulčių,
mėgstamų prieskonių.
Avinžirnius nuplauname, beriame jūsų mėgiamų prieskonių (recepto autorė naudojo pipirus, druską, ciberžolę, raudonėlį). Gerai išmaišome, šiek tiek pakepiname. Kol avinžirniai kepa, susmulkiname daržoves.
Ruošiame padažą: jogurtą maišome su daug smulkinto česnako, garstyčiomis, druska, citrinos sultimis.
Tiekiame su vištiena ar kitu jums norimu produktu.
Skanaus!
Už receptą dėkojame Šarūnei S.