„Tinginių“ desertas

Dalintis:

Reikės tik bemielės sluoksniuotos tešlos, obuolių ir cinamono… Skaniausias šiltas su ledais.

Reikės:

2 lakštų bemielės tešlos,
4 obuolių,
cinamono,
cukraus,
trupučio sviesto,
mėgstamų ledų .

Vieną tešlos lakštą patepame ištirpintu sviestu, pabarstome cinamonu, cukrumi ir susukame į ritinį. Supjaustome 0,5 cm žiedais ir dedame po 5 gabaliukus į kiekvieną keksiuko formelę, pirštais lengvai paspausdami, kad sudarytų krepšelį.

Obuolius nulupame, supjaustome gabaliukais ir su trupučiu sviesto, cinamonu, cukrumi keletą minučių apkepame. Dedame į kiekvieną keksiuko formelę.

Su antru tešlos lakštu padarome tą patį, tik visus supjaustytus žiedus dedame vienas šalia kito ir lengvai kočėlu pakočiojame, kad gautųsi vientisas lakštas. Išspaudžiame apskritimus ir dedame ant keksiukų viršaus, lengvai paspaudžiame, patepame kiaušinio tryniu.

„Tinginių“ desertas

Kepame apie 40 minučių, kol gražiai apskrus.

Kol šilti, skanaujame su mėgstamais ledais!

Daugiau receptų FB Skanaus maisto pasaulis.

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Rekomenduojami video:

Palikite komentarą