Iki karantino Tauragėje sėkmingai veikusių kavinių ir restoranų savininkams ateina sunkus apsisprendimo metas: investuoti daugiau nuosavų lėšų ir bandyti išsaugoti verslą, kol valstybė suspendavusi įprastą veiklą, keistis ir prisitaikyti prie karantininių sąlygų ar užverti duris visam.
„Prognozės, deja, tikrai nėra geros. Kavinėms ir restoranams teks įsibėgėti. Domiuosi naujienomis, matau, kad kai kurios šalys jau kalba apie būsimą karantiną kovą, manau, kad Lietuva tikrai ne išimtis. Įprotis gyventi karantine atsilieps ir žmonių norams, ir elgsenai“, – „Tauragės kurjeriui“ sakė „Bangos“ restorano savininkas Vytautas Kiminius.
Vieni kapstosi, kiti užvėrė duris, tikindami, kad laikinai. Kaip laikosi Tauragės kavinės ir restoranai ir kada tikisi lankytojams atverti duris – rytojaus vedamajame.
Naujausiame numeryje – ir daugiau krašto aktualijų: ar Tauragė gali tikėtis karantino atlaisvinimo; kodėl I.Simonaitytės gatvė atrodo kaip po karo; pranešime naujausias žinias apie skiepus nuo koronaviruso – kam ir kada; Tauragėje nelikus areštinės, kur bus vežami areštuotieji; ar ant Šimtmečio sienelės atsiras daugiau Tauragei nusipelniusių žmonių pavardžių; kokią finansinę paramą verslui šiemet skirs savivaldybė; sužinosite, kas ir už ką tapo Skaudvilės miesto Metų žmogumi.
Jūsų dėmesio tikisi Rimvydas Valatka, paaiškinsiantis, kuo jį prajuokino kolegos reporteriai, ir, žinoma, Henrikas Vaitiekūnas, papasakosiantis apie televiziją, kurią matome beveik visi, bet kažkodėl nelaikome televizija.
„Tauragės kurjerio“ skaitytoja Ernesta šaltiems savaitgalio vakarams sušildyti siūlo patiekalo smaližiams receptą. Pabandysite – nepasigailėsite!
Nesušalkite!