Sudėtingas laikotarpis verslui – užkandinę nusprendė parduoti

Dalintis:

Darbuotojų trūkumas ir vis labiau augančios kainos spaudžia smulkųjį verslą – Vytauto gatvėje, miesto centre prie fontano, parduodama veikianti kebabinė „Donerinė“. Verslininkai Norvilai apsisprendė šį sunkų laikotarpį išgyventi pasilikdami tik vieną greitojo maisto užkandinę.

Jurgitai ir Aidanui Norvilams Tauragės mieste priklauso dvi greitojo maisto užkandinės: Vytauto g. 62, ir J. Tumo-Vaižganto g. 101 (prie prekybos centro „Maxima“).

– Galimas pardavimas arba nuoma pilnai veikiančios kebabinės prie fontano, šalia jos lauke yra trys dideli stalai. Įdirbis – 17 metų. Patalpų nuomos kaina 600 Eur per mėnesį, liks susimokėti tik už elektrą ir vandenį. Nuomojantis pilną komplektą (patalpa ir įranga), įrangos nuoma metams – 1000 Eur. Dabar kebabinės pardavimo kaina su visa įranga 15 000 Eur, leisiantiems mums užbaigti vasaros sezoną ir dirbti iki rugsėjo 1 dienos ją parduosime už 10 000 tūkst. Eur, – atviravo A.Norvilas. – Ši greitjo maisto užkandinė yra labai geroje vietoje, miesto centre.

Pasak A.Norvilo, jau trejus metus ši užkandinė nebekepa picų, o tik kebabus. Prieš kelerius metus verslininkai ją net buvo uždarę dėl darbuotojų trūkumo. Dabar ten įdarbinti du žmonės.

– Prieš karantiną buvome kurį laiką uždarę, nes nebuvo kam dirbti, nors picas tauragiškiai pirko, klientų netrūko. Algos buvo normalios. Į rankas 600 Eur pasiūlau, tai sako: už tiek arti, neieškokit durniukų. Dabar parduodame, nes nebėra žmonių, nėra kam dirbti, labai sunku su darbuotojais, – neslėpė pašnekovas. – Subrango viskas, elektra labai pabrango, minimalus atlyginimas išaugo, prekės kosmiškai pabrango. Prekyba nėra į minusą, viskas gerai, jei žmogus nusipirks, tai užsidirbs algą. Traukiamės dėl iškilusių kainų, elektros mes daug sunaudojame. Pasilikę kitą tašką ten patys dirbsime.

Dalintis:

About Author

Laikraščio „Tauragės kurjeris“ žurnalistė

Rekomenduojami video:

Palikite komentarą