Cinamono keksas

Dalintis:

Vėstant orams, žiemos šventėmis alsuojantis cinamono keksas tikrai sušildys.

Reikės:

4 kiaušinių,
150 g miltų,
140 g lydyto sviesto,
100 g cukraus,
50 g migdolų miltų,
10 g kepimo miltelių,
3 šaukštų cinamono,
50 g lydyto sviesto,
70 g rudojo cukraus,
1 šaukšto miltų.

Pirmiausia paruošiame cinamono masę. Į lydytą ir atvėsusį sviestą beriame cinamoną, rudąjį cukrų, miltus ir išmaišome.

Tešlai kiaušinius išplakame su cukrumi. Pilame atvėsusį lydytą sviestą, beriame miltus, kepimo miltelius ir migdolų miltus. Viską gerai išmaišome.

Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, pilame pusę tešlos, ant viršaus – cinamono masę ir vėl tešlą. Mediniu pagaliuku pamaišome tešlą, kad cinamonas pasiskirstytų po visą tešlą.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.

Leidžiame pilnai atvėsti kepimo formoje.

Skanaus!

Daugiau receptų FB Skanaus maisto pasaulis

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Rekomenduojami video:

Palikite komentarą