Kitoks varškės apkepas

Dalintis:

Kai norisi sveikiau ir skaniau. Patikėkite, šis varškės apkepas tikrai kitoks nei įprastas, bet labai gardu. O ir pastangų nedaug tereikia.

5–6 porcijoms reikės:

600 g grūdėtos varškės,
200 g avižinių dribsnių,
200 g bananų,
150 g aviečių (tinka ir kitokios uogos),
100 g morkų,
4 kiaušinių,
5 g balkšvojo gysločio luobelių,
sviesto kepimo indui patepti.

Morkas ir bananus gerai sutriname trintuve, maišome su varške, uogomis, dribsniais, kiaušiniais ir gysločio luobelėmis. Gerai išmaišome ir leidžiame skoniams susidraugauti bei šiek tiek pabrinkti dribsniams – apie 20 minučių.

Į kepimo indą klojame kepimo popierių, patepame jį sviestu, pilame tešlą. Kepame apie 70 minučių 170 laipsnių temperatūroje su vėjelio funkcija.

Iškepusiam apkepui leidžiame šiek tiek atvėsti, tiekiame su jogurtu.

Skanaus!

Už receptą dėkojame Šarūnei S.

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Rekomenduojami video:

Komentarų skiltis išjungta.