Moliūgų keksas

Dalintis:

Kai norisi greitai, skaniai ir paprastai, kodėl neišsikepti moliūgų kekso? Juk moliūgų dabar pilni daržai ir prekybos centrai. Šis keksas pavyksta visiems.

Reikės:

200 g miltų,
2 kiaušinių,
2 šaukštelių kepimo miltelių,
80 g šokolado gabaliukų,
120 g cukraus,
250 g moliūgo tyrės (tiesiog sutrinkite moliūgą),
50 g labai minkšto sviesto,
trupučio vanilės ir druskos.

Kiaušinius su cukrumi išplakti iki purios masės. Supilti vanilę ir druską bei gerai išmaišyti. Sudėti minkštą sviestą ir vėl išmaišyti.

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir per sietelį įsijoti į kiaušinių masę. Sukrėsti moliūgo tyrę, suberti šokolado gabaliukus. Viską atsargiai išmaišyti.

Kekso formą iškloti kepimo popieriumi, pilti tešlą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min. arba kol medinis pagaliukas bus sausas.

Keksas bus drėgnas ir labai minkštas, tad leidžiame pilnai atvėsti formoje.

Barstome cukraus pudra ar pilame šokolado glaistą.

Skanaus!

Daugiau receptų FB Skanaus maisto pasaulis. Dėkojame.

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Rekomenduojami video:

Palikite komentarą