Naminė pica tingiam savaitgaliui

Dalintis:

Taigi naminė pica ir tingus reikalų sekmadienis (o gal šeštadienis). Iš tiek mielinės tešlos iškepsite dvi nemažas picas arba picą ir duonytę.

Tešlai reikės:
500 g miltų,
1 arb. šaukštelio druskos,
2 valg. šaukštų cukraus,
2 valg. šaukštų šilto vandens,
20 g mielių,
300 ml pieno,
100 g sviesto.

Inde išmaišykite mieles su cukrumi ir vandeniu. Palikite, kol maišysite miltus su druska ir pakaitinsite sviestą su pienu. Viską sumaišykite ir užminkykite tešlą. Palikite kelioms valandoms.
Tešlą dalinkite pusiau, pagaminkite picos pagrindą ir klokite į miltais pabarstytą skardą. Ant picos dėkite ką tik sugalvojate. Tepkite pomidorų padažo, galite dėti kepinto faršo, šoninės, šviežių ir saulėje džiovintų pomidorų, pabarstyti žolelių, užpilti salsa padažo ir pabarstyti sūrio.

Kepkite apie 20 minučių. Padas išsipučia, bet pica nesausa – pabandykite.
Iš tešlos likučio galite išsikepti mini duoną.

Skanaus!

Daugiau receptų FB „Virtuvės princesė“

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Palikite komentarą