Marinuoti trimis skirtingais marinatais, nepatikėsite, bet tikrai bus labai sultingi.
Reikės:
600 g vištienos krūtinėlės,
1 šaukštelio česnako granulių,
0,5 šaukštelio raudonųjų pipirų,
aliejaus, druskos, pipirų
I marinatui reikės:
1 šaukštelio garstyčių,
1 šaukštelio medaus
II marinatui reikės:
1 šaukštelio grietinės,
1 šaukštelio pomidorų pastos
III marinatui reikės:
2 šaukštų sojos padažo .
Pirmiausia visas krūtinėles supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Ant vištienos suberti česnako granules, pipirus, pasūdyti, supilti aliejų ir išmaišyti. Palaikyti apie 20 minučių. Po to padalyti vištieną į 3 dalis. Į kiekvieną atskirai įdėti pagal receptą skirtus marinato ingredientus, išmaišyti, uždengti ir palaikyti 0,5 valandos (galima ir per naktį).
Mėsytę mauti ant sudrėkintų medinių iešmelių, kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.
Garnyrą tiekite koks jums labiausiai tinka ir patinka.
Skanaus!
Už receptą dėkojame Nijolei Stapels.