Verslininkai derinasi prie klientų norų ir poreikių

Dalintis:

Tauragė – ne didmiestis, ji priklauso periferijos zonai. Su čia vyraujančiu savitumu susiduriantiems įvairių sričių verslininkams, siekiant nežlugti, tenka būti lankstiems. Ne išimtis ir viešojo maitinimo įstaigos. Trokšdamos vis labiau populiarėti ir turėti daug pastovių klientų, restoranas „Prezidento 50” ir valgykla „Lietuviška virtuvė“, griebėsi pokyčių.
Daugiau nei pusantrų metų moderniame, stilingame restorane „Prezidento 50“, įrengtame miesto centre, klientams buvo gaminami išskirtiniai patiekalai, šeimų patogumui vaikučiams įkurtas žaidimų kampelis. Restorano savininkai Justė ir Rokas Varškiai neskaičiavo valandų, siekdami įtikti ir maloniai nustebinti net išrankiausią klientą.Jauni verslininkai per veiklos laikotarpį ne kartą koregavo valgiaraštį atsižvelgdami į tauragiškių poreikius. Vis labiau artino meniu prie miestiečiams įprasto skonio ir pamėgtų patiekalų, be to, daugeliui nereikėjo įmantrumų – užteko paprastumo lėkštėje. Deja, nesulaukdami norimo rezultato, jie griebėsi rimtesnių pokyčių – keičia kryptį ir stilių.– Dabartinis stilius orientuotas į kūrybą. Tauragė – mažas miestas, tai riboja mūsų kūrybą, plėtimąsi ir tobulėjimą, – dalykiškai kalbėjo ponia Justė. – Truputį keičiame kryptį, norime pasiūlyti naujovių ir tai, ko žmonės nori.Energingoji moteris pasakojo, jog girdėdavo kalbas, kad tauragiškiai nori laisvesnio, neįpareigojančio stiliaus, kad kaina negąsdintų norint čia apsilankyti kiekvieną dieną, nes atlyginimo vidurkis skiriasi nuo gaunamo didmiesčiuose. Todėl verslininkai pradėjo įgyvendinti naują sumanymą – restoranas „Prezidento 50” verčiamas į restoranėlį „Holivudas“.Šią savaitę patalpos uždarytos, tačiau gegužės 24 d., penktadienį, 12 val., tauragiškiai kviečiami į naujo stiliaus restoranėlio atidarymą. Čia bus galima su artimaisiais ir draugais pasisėdėti, aplinka – laisva ir neįpareigojanti.– Keisis patiekalai, realiai, viskas keisis ir labai ryškiai. Planuojam siūlyti labai platų meniu, kuriame bus siūlomi „burgeriai“, picos, platus užkandžių pasirinkimas, keisis gėrimų pasiūla, vizualizacija, – entuziastingai pasakojo J.Varškienė. – Dirbsime be poilsio dienų nuo 11.30 val. iki 22 val. Naujienas sekite feisbuko paskyroje.Valgykla „Lietuviška virtuvė“ ieško erdvesnių patalpų (nuotrauka ir feisbuko)Vasario viduryje Vytauto gatvėje žinomi verslininkai Ana ir Kęstutis Valčiukai entuziastingai atidarė valgyklą „Lietuviška virtuvė“. Tuomet jie teigė, jog konkurencijos nebijo, o tauragiškių širdis užvaldys didelėmis, gardžiomis ir sveikuoliškomis porcijomis. Valgykloje tiekiami ne tik pietūs, bet ir pusryčiai, galima užsisakyti gedulingus pietus ir metinių minėjimus, organizuojami išvežamieji pokyliai. Tačiau ir čia pūstelėjo pokyčių vėjas.– Ieškome naujų patalpų valgyklai, kadangi jos mums per mažos, tai trukdo intensyvinti veiklą, – paskubomis, gamindama valgį, kalbėjo ponia Ana. – Turime įvairių sumanymų, kuriuos imsime įgyvendinti suradę erdvesnes patalpas. Entuziazmo ir azarto manyje su vyru nė kiek nesumažėjo, netgi atvirkščiai. Klientai diktuoja sąlygas, reikia jas įvertinti ir derintis.

Žymos:
Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Rekomenduojami video:

Komentarų skiltis išjungta.