fbpx

Parmezanu įdaryti kepti pomidorai

Dalintis:

Šis patiekalas patiks ne tik vegetarams. Pamėginkite! Galite partiekti kaip garnyrą.

Reikės:
10 vidutinio dydžio pomidorų,
druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
5 skiltelių česnako (smulkintų),10 šaukštų smulkintų petražolių lapelių,
6 šaukštų baltos duonos trupinių,
6 šaukštų tarkuoto parmezano,
6 šaukštų alyvuogių aliejaus.

Pirmiausia pomidorus perpjauname pusiau. Atsargiai išspaudžiame iš jų sėklas. Apibarstome druska ir sudedame pjūviu žemyn į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų. Palaikome maždaug 20 minučių.

Į dubenį suberiame česnakus, petražoles, duonos trupinius ir sūrį. Maišydami šakute, pilame aliejų. Pagardiname druska ir pipirais. Arbatiniu šaukšteliu pridedame įdaro į pomidorų puseles. Įspaudžiame pirštais, nes kepant įdaras šiek tiek pakils.

Įdarytus pomidorus sudedame į aliejumi išteptą skardelę ir kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20–25 minutes.

Skanaus!

Daugiau receptų skanusreceptai.lt

Dalintis:

About Author

Skaitomiausias Tauragės krašto naujienų portalas

Palikite komentarą